[XFA] Users Ratings System 1.2.0 Error for Admin Users

ISOPISO

Member
Registered
Joined
Mar 5, 2024
Messages
15
Points
3

Reputation:

I have downloaded the [XFA] Users Ratings System 1.2.0 and also set it up for registered users, but strangely I can't view my own ratings as an admin or give another admin a rating, instead of seeing the ratings the profile appears twice, I don't know what the reason is?

I checked if I can give a rating to one of our moderators and it works, even if I create a test account, it works for moderators but not for admin profiles.

1711466861366.jpg
 

sxqims

Member
Registered
Joined
Jan 14, 2024
Messages
12
Points
3

Reputation:

is xfa ratings are working on you?

1711468845701.png


im getting this error on my xfa
 

ISOPISO

Member
Registered
Joined
Mar 5, 2024
Messages
15
Points
3

Reputation:

is xfa ratings are working on you?

View attachment 39626

im getting this error on my xfa
sxqimswell i dont have this problem, its working on my forum. depends which version or if u installed everything correct..


but still have the problem with the Admin rating xD
 
Last edited by a moderator:
View previous replies…

Snister2

Active member
Registered
Joined
Jan 6, 2023
Messages
43
Points
18

Reputation:

well i dont have this problem, its working on my forum. depends which version or if u installed everything correct..


but still have the problem with the Admin rating xD
ISOPISOI hope this file there's no built-in sandwich from ....
 
Last edited by a moderator:
Top